Create Persum chocolatebar

Create Persum chocolatebar

 8,50 incl. 9% BTW

Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek en Guido Braeken van Restaurant CREATE (Kasteel Van Oys) hebben wederom de handen ineen geslagen en hebben samen een tweetal unieke gevulde chocolatebars gerealiseerd. Deze gevulde chocolatebar Persum is gevuld met een gelei van sakura, shiso azijn en Thaise basilicum, en een chocolade ganache van kersen en verveine. De chocoladebar is per stuk verpakt in een luxe transparantdoosje.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

Categorieën: ,

Beschrijving

Geïnspireerd door culinaire reizen naar Thailand, Japan en Frankrijk gecombineerd
met Zuid-Limburgse streekproducten hebben CREATE Chefkok Guido Braeken en
Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van La Fève wederom de handen ineen-
geslagen hetgeen heeft geleid tot de ontwikkeling van twee unieke gepersonaliseerde
CREATE chocolate bars ‘Persum’ en ‘Brunus’.

CREATE PERSUM
Persum is gemaakt van shiso azijn afkomstig uit de Japanse regio Kansai (Wakayama),
sakura bloesem uit Okinawa, verveine (citroenverbena – ijzerkruid) uit de omgeving van
de Zuid-Franse stad Menton, pure Franse Valrhona chocolade (62%) en de kersen zijn
afkomstig uit de kersengaard van Van Oys.

Ingrediënten

Suiker, cacaomassa, glucose-fructose stroop, room(MELK), cacaoboter, kersen, MELKpoeder, boter 99,9% (MILK), sakura, invertsuikerstroop, limoen, melkpoeder(MELK), vijgen, dextrose, water, voedingszuur, mandarijnen sap, pruimen, shiso blad, bindmiddel, verveine, vanille, SOJA lecithine, kersensap en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1668 kJ | 398 kcal, vetten 24,0 g (waarvan verzadigd 15,0 g), koolhydraten 44,00 g (waarvan suikers 37,00 g), eiwitten 4,0 g, zout 0,0 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.

Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.