Beschrijving
Geïnspireerd door culinaire reizen naar Thailand, Japan en Frankrijk gecombineerd
met Zuid-Limburgse streekproducten hebben CREATE Chefkok Guido Braeken en
Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van La Fève wederom de handen ineen-
geslagen hetgeen heeft geleid tot de ontwikkeling van twee unieke gepersonaliseerde
CREATE chocolate bars ‘Persum’ en ‘Brunus’.
CREATE PERSUM
Persum is gemaakt van shiso azijn afkomstig uit de Japanse regio Kansai (Wakayama),
sakura bloesem uit Okinawa, verveine (citroenverbena – ijzerkruid) uit de omgeving van
de Zuid-Franse stad Menton, pure Franse Valrhona chocolade (62%) en de kersen zijn
afkomstig uit de kersengaard van Van Oys.
Ingrediënten
Suiker, cacaomassa, glucose-fructose stroop, room(MELK), cacaoboter, kersen, MELKpoeder, boter 99,9% (MILK), sakura, invertsuikerstroop, limoen, melkpoeder(MELK), vijgen, dextrose, water, voedingszuur, mandarijnen sap, pruimen, shiso blad, bindmiddel, verveine, vanille, SOJA lecithine, kersensap en natuurlijke kleurstoffen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1668 kJ | 398 kcal, vetten 24,0 g (waarvan verzadigd 15,0 g), koolhydraten 44,00 g (waarvan suikers 37,00 g), eiwitten 4,0 g, zout 0,0 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.