Create Brunus chocolatebar

Create Brunus chocolatebar

 8,50 incl. 9% BTW

Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek en Guido Braeken van Restaurant CREATE (Kasteel Van Oys) hebben wederom de handen ineen geslagen en hebben samen een tweetal unieke gevulde chocolatebars gerealiseerd. Deze gevulde witte chocolatebar Brunus is gevuld met een lopende karamel afgeblust met sudachi rijstazijn en een gianduja van geroosterde amandelen en Japanse gepofte rijst uit Gunma. De chocoladebar is per stuk verpakt in een luxe transparantdoosje.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

Categorieën: ,

Beschrijving

Geïnspireerd door culinaire reizen naar Thailand, Japan en Frankrijk gecombineerd
met Zuid-Limburgse streekproducten hebben CREATE Chefkok Guido Braeken en
Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van La Fève wederom de handen ineen-
geslagen hetgeen heeft geleid tot de ontwikkeling van twee unieke gepersonaliseerde
CREATE chocolate bars ‘Persum’ en ‘Brunus’.

CREATE BRUNUS
Karamel met sudachi-azijn en Thaise basilicum en een gianduja van geroosterde amandelen met Japanse gepofte rijst uit Gunma.
Sudachi is een kleine groene citroen die meestal wordt geoogst als hij nog groen is. Hij groeit vooral in de prefectuur Tokushima in
Japan. Deze Sudachi is aan een rijstazijn toegevoegd.

Ingrediënten

Suiker, AMANDELEN, cacaoboter, MELKpoeder, glucose stroop, invertsuikerstroop, roomboter 99,9% (MILK), cacaomassa, ROOMpoeder (MELK), sudachi sap, agave siroop, rijstazijn, zeezout, vanille, SOJA lecithine, kokosmelk, limoenblad, Thaise basilicum en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 2093 kJ | 500 kcal, vetten 34,0 g (waarvan verzadigd 14,0 g), koolhydraten 44,00 g (waarvan suikers 41,00 g), eiwitten 8,5 g, zout 0,28 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.

Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.