Beschrijving
Melkchocolade bonbon met zachte gelei van Limburgse calvados van Domein Aldenborgh, een chocoladevulling van appel tatin en bestrooid met de kruimeltjes van de appelkruimelvlaai. De calvados is gemaakt van appels uit de hoogstam boomgaard Bellet in Epen en gestookt door Domein Aldenborgh. Deze calvados ligt nu sinds 2010 te rijpen op limousine eiken vaten.
Ingrediënten
Suiker, cacaoboter, appel, MELKpoeder, TARWEbloem, cacaomassa, water, roomboter (MELK), glucosestroop, invertsuikerstroop, zout, kaneel, vanille, alcohol, alfa-amylase, calvados, SOJA, voedingszuur, roomboter 99,9% (MELK), natuurlijke kleurstof.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie kJ 1668 kJ, energie kcal 398 kcal, vetten 21,8 g waarvan verzadigd 13,8 g, koolhydraten 46,12 g (waarvan suikers 40,79 g), eiwitten 4,1 g, zout 0,10 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.