Bonbonkerstklokjes | 4 st.

Bonbonkerstklokjes | 4 st.

 9,50 incl. 9% BTW

Luxe doosje gevuld met 4 stuks verschillende ge-airbrushte gevulde bonbonkerstklokjes.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Categorieën: ,

Beschrijving

Ge-airbrushte bonbonkerstklokjes

Het exclusieve magneetdoosje kan de onderstaande smaken bevatten.

  • Zilver / paars ge-airbrusht melkchocolade kerstklokje gevuld met een romige ganache gemaakt met de smaak van het klassieke dessert Crème brulee.
  • Zilver / lichtoranje ge-airbrusht witte chocolade kerstklokje gevuld met een gelei van witte perzik en een ganache van prosecco met een vleugje citrus.
  • Zilver / groen ge-airbrusht pure chocolade kerstklokje gevuld met een gelei van amarena kersen en een ganache van Bronte pistache.
  • Brons / oranje ge-airbrusht witte chocolade kerstklokje gevuld met een frisse gelei van clementine en een ganache vanille.
  • Brons / rood ge-airbrusht pure chocolade kerstklokje gevuld met met gelei van Oecher glühwein en een ganache van Aachener Lambertz printen.
  • Goud / bruin ge-airbrusht melkchocolade kerstklokje gevuld met een gianduja van geroosterde hazelnoten en een ganache van Sphinx espressobonen van Blanche Dael Maastricht en een 12 jarige Schotse whisky.

Ingrediënten

Suiker, cacaomassa, room (MELK), cacaoboter, HAZELNOTEN, MELKpoeder, perzik, water, invertsuikerstroop, suikerstroop, mandarijn, roompoeder (MELK), TARWEmeel, citroen, glucosestroop, kersen, dextrose, voedingszuur, koffie, glucose-fructosestroop, kersensap, koolzaad, MELKvet, steranijs, zonnebloem, SOJA, vanille, zetmeel (gemodificeerd), alcohol, lactose(MELK), MELKeiwit, natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie kJ 1707 kJ, energie kcal 408 kcal, vetten 26,3 g waarvan verzadigd 14,2 g,  koolhydraten 36,90 g (waarvan suikers 31,95 g), eiwitten 5,1 g, zout 0,09 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.

Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.