Beschrijving
Voor het einde van het jaar heeft la Fève voor u 4 verschillende bonbons gemaakt die bij het seizoen passen.
- Mandarijn speculaas: ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een frisse gelei van mandarijn en een ganache van speculaas.
- Rode kool peperkoek: ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van rode kool met appeltjes en een ganache van peperkoek.
- Pompoen: ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van pompoen en een gianduja van geroosterde pompoenpitten.
- Glühwein Aachener print: ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van Oecher glühwein en een ganache van Aachener Lambertz printen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1271 kJ | 304 kcal, vetten 16,2 g (waarvan verzadigd 12,3 g), koolhydraten 34,44 g (waarvan suikers 30,92 g), eiwitten 2,5 g, zout 0,01 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.