ISOLA art project

ISOLA art project

 295,00 incl. 9% BTW

50 op voorraad

Een exclusieve en unieke uitgave van ART PROJECT ISOLA, in een beperkte oplage van slechts 100 exemplaren. Elk exemplaar wordt geleverd in een luxe zwarte geschenkdoos en bevat een kunstwerk van Jackie Sleper & unieke bonbons gemaakt door la Fève. Deze bijzondere presentatie maakt het geheel een verzamelobject, zowel voor kunstliefhebbers als voor verzamelaars van bijzondere uitgaven.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

50 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

MAATWERK PUR SANG VAN LA FEVE: ART PROJECT ISOLA / JACKIE SLEPER

Op donderdag 18 april jl. was la Fève te gast bij Atelier Neerlandais in Parijs tijdens de lancering van ISOLA, een kunstwerk van Jackie Sleper. Wij werken al een poosje samen met 3D creator Remon Van Zoggel van Dutch Deco Factory en hij had onze naam laten vallen bij deze bijzondere kunstenares. Jackie Sleper liep namelijk al een poosje met het idee om een kunstwerk te realiseren waarin chocolade is verwerkt. Dit leidde tot de creatie van de ISOLA bonbon, een bonbon die bestaat uit 2 delen (een unicum in chocolade wereld) die op elkaar gezet moeten worden.

De werken van de Nederlandse kunstenaar Jackie Sleper zijn totaal verrassend, origineel, prachtig op elkaar afgestemd, kleurrijk en soms zelfs idyllisch. Tijdens de officiële opening op donderdag 18 april presenteerde Jackie Sleper, tezamen met Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève een uniek klein object, genaamd ISOLA.
Voor ISOLA bedacht Geert-Jan Heesterbeek samen met Jackie Sleper drie smaakcombinaties: een pure chocolade bonbon met een vulling van sinaasappel en gekonfijte kleine dennenappeltjes met dennen- en sparrennaalden, als tweede een witte chocolade bonbon gevuld met een gel van sakura, een fris zure ganache van Japanse yoghurt en limoenblad. En als laatste de melkchocolade bonbon die gevuld is met een gelei van perzik, een ganache van Prosecco en een vleugje citroen. De bonbons zijn organisch, fairtrade en gemaakt van chocolade van de Franse producent Valrhona.

De keuze voor de verpakking van ISOLA kwam tot stand toen het ontwerp van de bonbon vorm kreeg. De realisatie van een speciale 3D verpakking op maat, ontworpen door Jackie Sleper en geproduceerd door Dutch Deco Factory. 3D Creator Remon Van Zoggel is als eigenaar van Dutch Deco Factory bekend van unieke 3D creaties met o.a. modehuis Fendi, Dom Perignon, artiest Lady Gaga en zijn 3D Worldcup tijdens het WK in Qatar.

Isola is verschenen in een gelimiteerde editie van 100 exemplaren verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos inclusief ISOLA art project van Jackie Sleper.

Ingrediënten

Sugar, cacao butter, (MILK)powder, peach, cream (MILK), lime, butter 99.9% (MILK), invert sugar syrup, vegetable oil, water, lemon, yoghurt (MILK), pine cone, modified starch, vanilla, pine gum, GINGER, alcohol, orange and lemon peel, spruce needles, spices, sea salt, SOYA, champagne, naturel flavors.

Voedingswaarde

Nutritional value per 100 grams
energy 2096.28 kJ | 501 kcal, fat 20.93 g. (of wich saturated 12,6 g.), carbohydrates 47,58 g., sugars 46,31 g., protein 3,4 g, salt 0,04 g.

This product may contain traces of nuts, peanuts, protein, lactose and gluten.
Storage tip: in a dark, cool and dry place (12 °C – 14 °C). Serving tip: for the best taste sensation, serve the chocolate at 18 °C.