Sterrenbonbons Troyka* | 4 st.

Sterrenbonbons Troyka* | 4 st.

 9,50 incl. 9% BTW

Russische bonbons

Een samenwerking tussen de eerste Russische Michelinsterren kok Alexander Wulf van restaurant Troyka en Meester-chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève. Proef deze 4 unieke bonbons met de Russische roots van Alexander. Deze bonbons zijn verpakt per 4 stuks in een luxe magneetdoosje.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

Categorieën: ,

Beschrijving

Restaurant Troyka

  • Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van rode besjes en een ganache van boekweithoning en een gianduja van pijnboompitjes en krokante boekweit.
  • Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een gelei van duindoorn en crème fraiche en een gianduja van geroosterde hazelnoten met feuilletine.
  • Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een karamel van dulce de leche en een gianduja van gezouten pinda. Bestrooid met crumble van waffels.
  • Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een vulling van sinaasappel en gekonfijte dennenappels, dennen- en sparrennaalden (vegan).

Ingrediënten

suiker, cacaoboter, cacaomassa, glucosestroop, duindoornbes, room(MELK), rode bes, invertsuikerstroop, water, boekweithoning, HAZELNOTEN, dextrose, sinaasappel, voedingszuur, pectine, PIJNBOOMPITTEN, PINDA’S, plantaardige olie, CREME FRAICHE, MELKpoeder, wei(MELK), roomboter 99,9%(MELK), zeezout, SOJA, TARWEmeel, dennenappels, dennennaalden, sparrennaalden, vanille, natuurlijke aromastoffen en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1516 kJ | 362 kcal, vetten 19,2 g (waarvan verzadigd 11,7 g), koolhydraten 43,1 g (waarvan suikers 38,0 g), eiwitten 3,7 g, zout 0,01 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.

Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.