Beschrijving
Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.
Ingrediënten
Suiker, cacaoboter, room (MELK), MELKpoeder, invertsuikerstroop, cacaomassa, suikerstroop, perzik, bloedsinaasappel, passievrucht, water, roompoeder (MELK), limoen, dextrose, aardbei, mandarijn, plantaardige olie, sakura puree, rabarber, vijgen, glucosestroop, citroen, yoghurt (MELK), MELKpoeder (magere), wei (MELK), voedingszuur, SOJA, zetmeel (gemodificeerd), boter (MELK), natuurlijke kleurstoffen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie kJ 1523 kJ, energie kcal 364 kcal, vetten 19,4 g waarvan verzadigd 12,1 g, koolhydraten 43,71 g (waarvan suikers 42,02 g), eiwitten 3,5 g, zout 0,03 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.