Beschrijving
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos. De ingrediënten en kruiden zijn door de Sterrenkoks en Geert-Jan gecombineerd tot ware smaaksensaties:
Sterrenbonbons 2020
Fred Mustert ** |
Restaurant Fred – Rotterdam |
Hazelnoot | Karamel | Zeezout |
Danny Tsang * |
Restaurant O&O – St. Willebrord |
Cashewnoot | Rode curry | Limoenblad |
Ralf Berendsen ** |
Restaurant La Source – Lanaken |
Yuzu | Boeddha’s hand |
Luc Kusters * |
Restaurant Bolenius – Amsterdam |
Pastinaak | Melasse | Mokka |
Jannis Brevet *** |
Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen |
Gezouten citroen | Mascarpone | Espresso |
Dick Middelweerd ** |
Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre |
Gezouten pinda | Karamel | Witte miso |
Servais Tielman * |
Restaurant Beluga loves you – Maastricht |
Mandarijn | Ponzu |
Ralph Hermans * |
Restaurant Rantree – Maastricht |
Dark cherry | Aceto balsamico |
Margo Reuten * |
Restaurant Da Vinci – Maasbracht |
Bramen | Passievrucht | Pecannoot |
Alex Clevers * |
Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem |
Dry gin No9 |
Laat u verrassen!
Ingrediënten
Suiker, cacaoboter, room(MELK), cacaomassa, PINDA’S, HAZELNOTEN, invertsuikerstroop, kersen, CASHEWNOTEN, PECANNOTEN, mandarijn, passievrucht, bramen, yuzu, pastinaak, boter(MELK), maïssiroop, wei(MELK), dextrose, voedingszuur, ponzu, gezouten citroen, boeddha’s hand, citroengras, bergamot, pectine, jeneverbes, kaneel, peper, sinaasappel, alcohol, appelsap, vanille, kersen balsamico, SOJA, koffie, GEMBER, kardemom, kokosMELK, koriander, kruidnagel, limoenblad, rode curry, ZETMEEL(maïs), melasse, natuurlijke smaakstoffen, natuurlijke kleurstoffen, zeezout.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1755 kJ | 419 kcal, vetten 27,6 g (waarvan verzadigd 14,6 g), koolhydraten 36,22 g (waarvan suikers 31,94 g), eiwitten 6,1 g, zout 0,04 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.