Sterrenbonbons 2014 | 10 st.

Sterrenbonbons 2014 | 10 st.

 16,50 incl. 9% BTW

Uitverkocht

10 signatuurbonbons van 10 verschillende Michelinsterrenkoks.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Bestel bij zomerse temperaturen (tussen de 20 en 27 graden) een milieuvriendelijke koelbox bij het afrekenen van uw bestelling!

Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos. De ingrediënten en kruiden zijn door de Sterrenkoks en Geert-Jan gecombineerd tot ware smaaksensaties:

Sterrenbonbons 2014

Soenil Bahadoer ** Green Curry | Bergamot | Sereh | Gember
Hans van Wolde ** Ananas | Olijfolie | Tahiti Vanille | Verveine | Gezouten Karamel
Rogér Rassin * Thaise Basilicum | Tamarinde | Amarena Kers
François de Potter * Yuzu | Kokos | Mandarijn
Raoul Meuwese * Yoghurt | Passievrucht | Dragon
Sander Spruijt * Calvados | Appel | Kardemom
Alex Clevers * Aloë Vera | Citroenschil
Bas van Kranen * Basilicum | Koriander | Citroengras
Dennis Middeldorp * Gerookte Amandel | Taggiasche Olijf | Espresso
Niven Kunz * Strawberry Gold

Laat u verrassen!

Ingrediënten

Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, room(MELK), cacaomassa, invertsuikerstroop, glucosestroop, water, appel, mandarijn, aardbeien, passievrucht, roompoeder(MELK), ananas, dextrose, kokos, voedingszuur, kersen, kardemom, GEMBER, basilicum, koriander, SOJA, glucose-fructosestroop, kersensap, peper, gemalen steranijs, kaneel, alcohol, aloë vera, AMANDELEN, natuurlijke smaakstoffen en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1532 kJ | 366 kcal, vetten 20,5 g (waarvan verzadigd 12,8 g), koolhydraten 41,53 g (waarvan suikers 36,83 g), eiwitten 3,7 g, zout 0,04 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.

Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.