10 signatuurbonbons van 10 verschillende Michelinsterrenkoks.
Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen.
€ 16,50 incl. 9% BTW
Uitverkocht
10 signatuurbonbons van 10 verschillende Michelinsterrenkoks.
Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen.
Uitverkocht
Bestel bij zomerse temperaturen (tussen de 20 en 27 graden) een milieuvriendelijke koelbox bij het afrekenen van uw bestelling!
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos. De ingrediënten en kruiden zijn door de Sterrenkoks en Geert-Jan gecombineerd tot ware smaaksensaties:
Soenil Bahadoer ** | Green Curry | Bergamot | Sereh | Gember |
Hans van Wolde ** | Ananas | Olijfolie | Tahiti Vanille | Verveine | Gezouten Karamel |
Rogér Rassin * | Thaise Basilicum | Tamarinde | Amarena Kers |
François de Potter * | Yuzu | Kokos | Mandarijn |
Raoul Meuwese * | Yoghurt | Passievrucht | Dragon |
Sander Spruijt * | Calvados | Appel | Kardemom |
Alex Clevers * | Aloë Vera | Citroenschil |
Bas van Kranen * | Basilicum | Koriander | Citroengras |
Dennis Middeldorp * | Gerookte Amandel | Taggiasche Olijf | Espresso |
Niven Kunz * | Strawberry Gold |
Laat u verrassen!
Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, room(MELK), cacaomassa, invertsuikerstroop, glucosestroop, water, appel, mandarijn, aardbeien, passievrucht, roompoeder(MELK), ananas, dextrose, kokos, voedingszuur, kersen, kardemom, GEMBER, basilicum, koriander, SOJA, glucose-fructosestroop, kersensap, peper, gemalen steranijs, kaneel, alcohol, aloë vera, AMANDELEN, natuurlijke smaakstoffen en natuurlijke kleurstoffen.
Energie 1532 kJ | 366 kcal, vetten 20,5 g (waarvan verzadigd 12,8 g), koolhydraten 41,53 g (waarvan suikers 36,83 g), eiwitten 3,7 g, zout 0,04 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.